Home » Vegan shop

De vegan shop met natuurlijke producten

Zorg goed voor de wereld, de mensen om je heen en voor jezelf met de natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten uit mijn vegan shop. Het wordt steeds duidelijker dat we onze leefwijze moeten aanpassen om beter voor de wereld te kunnen zorgen. Natuurlijk hoef je niet in een keer een omslag te maken naar alleen maar duurzame producten. Er is zoveel te kiezen op dit gebied en daarom vind je in onze vegan shop een met zorg geselecteerde collectie van natuurlijke en betaalbare producten. Wij bieden producten aan die goed zijn voor de wereld en waarvan er veel plasticvrij en vegan zijn. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met mooie producten en kun je ons altijd een berichtje sturen als je vragen hebt. Weet je niet waar je moet beginnen of ben je op zoek naar een duurzaam cadeau? Bekijk dan eens de categorie ‘Uitgelicht’ in mijn duurzame webshop. Daar vind je verschillende verzorgende pakketjes met fijne natuurlijke producten. Wil je meer informatie? Ga direct naar de webshop!

Transparante informatie in onze vegan shop

Ben je benieuwd naar het verhaal achter de beauty- en verzorgingsproducten in onze vegan shop? In de productbeschrijving vermelden wij altijd welke ingrediënten zijn gebruikt en wat de eigenschappen van het product zijn. Voor gezichtsverzorging hebben wij bijvoorbeeld verschillende gezichtsspray, gezichtsmaskers, scrubs, crèmes en verzorgende producten voor mannen en vrouwen in het assortiment. Wist je bijvoorbeeld dat cacaopoeder niet alleen erg lekker is door je ontbijt maar dat het ook regeneratieve eigenschappen voor je huid bevat? Dit is de reden waarom dit ingrediënt zit verwerkt in het luxueuze vegan verjongingsmasker van Joik. Biologische cacaopoeder en een combinatie van fijne rode en witte klei regenereert je huid en richt zich op tekenen van veroudering. Benieuwd naar alle verzorgingsproducten in onze vegan shop? Ga direct naar de webshop en kies uit een mooie selectie producten!

Vegan shop | BeautybyLian

Duurzame geschenken en gift sets

Wil je graag een duurzaam cadeau geven? Bekijk dan de gift sets voor mannen en vrouwen vol met pure natuurlijke producten. Zo is de gift set van Karel ‘crap free’ en zijn alle producten gemaakt van 100% natuurlijke oorsprong. Zij vechten tegen verdere verontreinig van ons water door plastic. Voor vrouwen zijn er verschillende zero waste cosmetische producten en sets met heerlijke geuren uit de natuur. Naast beauty- en verzorgingsproducten is er in de webshop ook een breed assortiment met duurzaam speelgoed. Ook komen er met regelmaat nieuwe producten in onze vegan shop. Zorg er dus voor dat je ons volgt via Facebook om op de hoogte te blijven! Bekijk ook direct de pagina met ‘superleuke deals’ waarbij wij speciaal voor jou een aantal leuke aanbiedingen hebben gemaakt. Bestel je voor een totaalbedrag van 45 euro of meer? Dan wordt je bestelling gratis verzonden!