Home » Uitgelicht » We Love The Planet

We Love The Planet

We Love the Planet is een concept met een hart en houdt van onze planeet! Alles klopt bij dit merk: de verpakking, de uitstraling, de werkzaamheid, de 100% natuurlijke ingrediënten en de herkomst van de ingrediënten.

De diffusers van We Love The Planet zijn beschikbaar in verschillende heerlijke, natuurlijke geuren, allemaal op hun eigen manier uniek. De geuren worden uitsluitend gemaakt van natuurlijk onttrokken essentiële oliën, die vervolgens worden vermengd door Franse parfumeurs. Door de etherische oliën gaan onze diffusers minimaal 2x zo lang mee als andere diffusers.

We Love the Planet: zo werkt het

Kokosolie, bijenwas en maiszetmeelpoeder is de basis van elke deodorant – of het nu in een blikje zit of in een stick. Deze basis zorgt voor een goede smeerbaarheid. Zuiveringszout is verantwoordelijk voor de ontgeurende werking. Het werkt fantastisch en is, zoals gezegd, 100% natuurlijk! Iedere deodorant heeft een eigen heerlijke geur. Voor welke geur ga jij?

Inhoud en gebruiksadvies

Alle deodorants van We Love The Planet bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zijn biologisch gecertificeerd en dierproefvrij. Er zijn (natuurlijk) geen synthetische en huid belastende ingrediënten aan toegevoegd en de deodorant bevat geen aluminium. Hierdoor is de deodorant beter voor jouw huid en onze planeet.

Ieder blikje bevat 48 gram en iedere stick 65 gram. Ze gaan allemaal 2 tot 3 maanden mee bij dagelijks gebruik. Eén keer per dag een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Transpireer je wat meer, of heb je een actieve dag? Smeer dan met een gerust hart een keertje extra; zoals je weet is het 100% natuurlijk! Met name de blikjes kun je gemakkelijk meenemen in je tas.

De werking van de stick is gelijk aan die van het blikje. De stick en het blikje zijn qua ingrediënten hetzelfde

Bekijk hier alles wat ik van We Love The Planet verkoop: