Home » Uitgelicht » Balm Balm

Balm Balm

Balm Balm is rijk aan 100% natuurlijke ingrediënten en heeft een prachtige uitstraling. De balsems van Balm Balm zijn niet zomaar balsems. Je kunt ze namelijk op vele manieren gebruiken in de badkamer. Gebruik ze om je huid te reinigen, te voeden, te verzachten, te beschermen en te kalmeren.

Balm Balm is betaalbaar en 100% natuurlijk

Balm Balm is een Engels familiebedrijf dat in 2005 werd opgezet door Glenda Taylor. Zij is parfumeur en aromatherapeute van origine en haar grote droom was om een reeks natuurlijke verzorgingsproducten op de markt te brengen die super betaalbaar zouden zijn en bovendien te gebruiken door iedereen. Met Balm Balm is haar droom uitgekomen. Balm Balm balsems zijn ook geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid.

De filosofie: natuurlijk, zonder plastics én werkzaam

Balm Balm is volledig natuurlijk, 100% plastic-free en maakt alleen maar gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten. Dus geen ‘verborgen’ bestanddelen of toevoegingen waar de huid mogelijk slecht op reageert.

Alle producten van Balm Balm zijn vrij van kunstmatige toevoegingen in welke vorm dan ook. In de producten vind je dus geen parabenen, synthetische geur- of kleurstoffen, sulfaten, siliconen en al helemaal geen plastic! En alle producten zijn dierproefvrij.

Bekijk hier alles wat ik van Balm Balm verkoop: