Home » Uitgelicht

Uitgelicht

Nieuw! Beauty by Lian pakketten

Verwenpakketten

Verwen iemand waar je om geeft of jezelf met dit heerlijke verwenpakket! Verkrijgbaar in de varianten Loving Lavender en Outstanding Orange. Het pakket past door de brievenbus! Lees meer...

Ik heb weer een superleuk pakketje samengesteld. Namelijk een 100% natuurlijk babypakketje met hele fijne verzorgende zeep en een knuffeldoekje met een lama hoofdje van natuurrubber.Hoe leuk is dat,leuk om te geven voor tal van gelegenheden zoals een Babyshower,Kraamcadeau enzv. Het pakketje past door de brievenbus.

Wil je meer info over dit superleuke pakketje? klik dan op onderstaande link

 

 

Een superverzorgend mondverzorgings setje goed voor jou, goed voor onze aarde.  Maar dit setje kan natuurlijk ook heel goed als cadeau voor iemand anders Want dit pakketje is puur natuurlijke mondverzorging!! En omdat ik iets extra,s wil doen in deze moeilijke kersttijd heb ik iets leuks aan het pakketje toegevoegd  

Dit pakketje past door de brievenbus

Wil je meer weten over de producten die in het pakketje zitten klik dan op onderstaande link  

 

 

Dit cadeau pakket is een verzorgend en symbolisch pakketje  Want dit pakketje bevat  een 925 sterling zilveren ketting. Met daar aan een Tree of Live boom sterling zilver hanger. Een mooi cadeau voor jezelf en een bijzonder cadeau voor iemand anders. Want de levensboom is een universeel symbool  wat veel word gebruikt in spirituele en mythologische tradities over de hele wereld en staat voor het leven, bescherming, kracht,wijsheid, schoonheid en verlossing. 

Dit pakketje past door de brievenbus.

Wil je meer informatie over dit mooie pakketje klik dan op onderstaande link

 

 

 

 

Persoonlijk cadeau

Dit cadeau voor jou-pakketje is een heel persoonlijk cadeau. Ik kan voor jou op de unieke kaart, die gemaakt is van Scandinavisch resthout een persoonlijke boodschap schrijven, die je in het opmerkingsveld  bij je bestelling aan mij kunt doorgeven.Zo tover je via de post een glimlach op iemands gezicht! Maar natuurlijk is het ook een superleuk cadeautje voor jezelf!  Het pakketje past door de brievenbus.

Merken

Lees hier meer over een aantal merken die ik verkoop:

Nieuw in de webshop

Marence

AVA

OOH OILS OF HEAVEN 

Superverzorgende Voordeelsetjes voor mannen !