Home » theyoungones » Speelgoed

Speelgoed

HOUTEN SPEELGOED

BigJigs

Deze lichte houten blokken hebben mooie heldere kleuren en verschillende patronen. Jonge kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek door de blokken te stapelen. Spelen met de cijferblokken is ook een leuke manier om kinderen te leren tellen als ze wat ouder zijn.Dit speelgoed is gemaakt van massief FSC gekeurd hout. De verf is kindvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. 

 • Leeftijd: vanaf 6 maanden 

Deze leuke houten beer en egel op wieltjes rolt de kamer door! Ze  makkelijk vast te pakken en over de grond te rollen. Het spelen brengt kinderen in beweging en stimuleert de mobiliteit en coördinatie.Dit speelgoed is gemaakt van massief FSC gekeurd hout. De verf is kindvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. 

 • Leeftijd: vanaf 10 maanden

 

Houten stapeltoren met de vorm van een konijn. De ringen en het hoofdje van het konijn kunnen van groot naar klein op elkaar gestapeld worden. Doordat het stokje in het midden van de toren kan buigen is het makkelijk voor kleine kinderen om de vormen op elkaar te stapelen.Dit speelgoed is gemaakt van massief FSC gekeurd hout. De verf is kindvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. 

Leeftijd: vanaf 1 jaar

 

Houten vormensorteerder met gekleurde blokken. Door de blokken door het juiste gat te stoppen maakt je kind kennis met verschillende kleuren en vormen. Dit klassieke spel voor peuters helpt met het ontwikkelen van behendigheid en coördinatie. Bovenin de box zit een gat waardoor de vormen er weer makkelijk uit te pakken zijn.Dit speelgoed is gemaakt van massief FSC gekeurd hout. De verf is kindvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. 

 • Leeftijd: vanaf 1 jaar

 

 

 

Stapel, bouw en speel met deze houten regenboog van BigJigs. De zeven losse onderdelen stimuleren de creativiteit. Ze kunnen op allerlei verschillende manieren gebruikt worden, er zijn geen regels! Kinderen leren verschillende vormen en kleuren kennen terwijl hun fantasie geprikkeld wordt om steeds andere figuren te vormen. Stapel ze op, bouw een toren of vorm een cirkel.Dit speelgoed is gemaakt van massief FSC gekeurd hout. De verf is kindvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. 

 • Leeftijd: vanaf 18 maanden

 

Deze houten kegelset bestaat uit zes kegels met verschillende dierfiguurtjes, een balletje en een opbergzakje. De speelset daagt kinderen uit in hun oog-handcoördinatie en helpt ze behendiger te worden.Dit speelgoed is gemaakt van massief FSC gekeurd hout. De verf is kindvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen. 

 • Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

 Een super stoere houten gitaar voor de Rockstar in spé. Download de gratis app, maak je telefoon vast met de elastieken, en speel de coolste tracks.

Greentoys

Ook in de huidige vrij digitale periode, blijft Green Toys geloven in traditioneel speelgoed. Kinderen leren nog altijd het meeste van speelgoed waarmee ze creatief kunnen zijn en zich kunnen inleven. Speelgoed moet leuk zijn en exploratie uitlokken. Ook heel belangrijk is dat de huidige kinderen over vele jaren nog een mooie aarde hebben. Daarom wordt al het speelgoed van Green Toys gemaakt van gerecycled materiaal, namelijk oude flessen. Ieder stuk speelgoed is dus 100% gerecycled. Green Toys blijft innoveren om prachtig speelgoed op een zo duurzaam mogelijke manier te ontwikkelen zodat jouw kind optimaal wordt gestimuleerd te spelen en ontdekken. Hun passie is een groene aarde zo snel mogelijk op jonge kinderen over te brengen.

Klaar voor de start? Met deze shovel truck wel! 

De wagen is erg licht in gewicht en grijpt fijn vast. Zelfs de jongste bestuurders kunnen de mooiste avonturen met hem beleven. Hij is voor binnen en buiten gebruik en het poppetje kan uit de wagen. 

Ready, go!

 

 

 

Mix it up! Deze speeltruck in de vorm van een betonmixer zorgt voor urenlang speelplezier bij kinderen van 2 jaar en ouder. De meegeleverde bulldog helpt je met het mixen van wat je maar wilt! 

Dit speelgoed is gemaakt van 100% gerecycled plastic (het waren eerst melkflessen!). Makkelijk mee te nemen bij een dagje weg door het lichte gewicht en het compacte formaat en vervolgens makkelijk schoon te maken. Dit materiaal is veilig voor kinderen!

 

Transportwagen met afneembare aanhanger en drie losse speelgoedauto's.  Zonder metalen assen of kleine onderdelen is hij ideaal voor zowel binnen als buiten, en stimuleert hij de ontwikkeling van de motoriek en fantasie

 

Hoog, hoger, hoogst! Deze helikopter weet je wel te verbazen. Met een beer als piloot kan de helikopter de gekste toeren uit gaan halen.

 

Buiten Spelen 

Green Toys

 

Perfect voor in de tuin, en ook leuk op het strand, de Green Toys Gieter is een klassieke set die kinderen aanmoedigt om de wereld om hen heen te ontdekken. Gemaakt in de Verenigde Staten van 100% gerecyclede plastic melkkannen.

De gieter heeft een zeer eenvoudige uitloop en katoenen touw om de gieter te dragen, waardoor deze set niet frustrerend is voor kleine tuiniers. Het is geweldig om samen buiten te zijn, en kinderen zullen het leuk vinden om naast de volwassenen te helpen en te spelen om hun tuin te laten groeien.
En ... het is zelfs leuk in de badkuip! Echt nuttig voor kinderen van 18 maanden en ouder.

 

 

 

Deze speciale truck recycled afval. Ga met de truck op reis, verzamel afval en leer spelenderwijs afval sorteren en recyclen. De klep kan open zodat het afval op de juiste hoop kan worden gestort. Daarna kan het worden gebruikt om weer mooie nieuwe producten te maken. 

Veilig en niet-giftig
Bevat geen BPA, PVC, ftalaten of externe coatings die de gezondheid van de kinderen kan schaden. Dat maakt van GreenToys gegarandeerd veilig speelgoed voor vele uren groen speelplezier! 

 

Hulp nodig om zand rond te brengen? De kiepwagen staat voor je klaar! Vul de bak met zand en rijd de auto op de plek van bestemming! Klaar? Lossen maar! De bak gaat kiepen en het zand strooit uit de wagen. Nu kan jij de mooiste zandkastelen bouwen. 

Ook verkrijgbaar in de kleur roze 

 

Brandweerauto

€ 27,50

Brandweerauto

€ 27,50

Laat de sirenes loeien, we gaan katjes uit bomen redden of vuren blussen. De Brandweerauto van Green Toys gaat met gierende banden op pad om de stad te redden. 

 

Creatief

Oekenorm

Stiften

9 kleuren + 1 kleur veranderende pen met geventileerde veiligheid cap, lijndikte 6mm.De magie die schilders voelen als ze heldere kleuren gebruiken krijg je ook met deze set , hij kan gebruikt worden  op vele ondergronden, zoals papier, karton, hout, enz.

De gemakkelijke Aqua pennen .Bij te vullen met water hebben heldere kleuren en een lange levensduur. De kleuren kunnen worden toegepast als water-color 

 

 

Kleurpotloden

 

Kleurpotloden zijn ideale hulpmiddelen voor kinderen bij het leren van verschillende artistieke technieken, zoals schetsen, arcering, schaduw enz.x

 

Klei

'Altijd zacht' formule van onze boetseerklei maakt eenvoudig en vrolijk modelleren mogelijk. Het is zo zacht dat zelfs kleine kinderen het kunnen kneden.

Natuurlijke klei waarmee zelfs kleine kinderen hun fantasie in vorm moeiteloos kunnen uitdrukken.

 

Verf

Vingerverf set 6 potjes. met de kleuren rood, blauw, geel en groen bruin zwart

6 potjes met een inhoud van 150 gr

 

Vingerverf set bestaande uit 6 potjes in alle kleuren van de regenboog! Maak de mooiste tekeningen met de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Ieder potje heeft 150 gram verfplezier. 

Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen en te mengen. Ook fijn: het is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.

Nieuwe formule en verpakking van de heel beroemde waterverf. Deze nawaro aquarel verf is geschikt voor gebruik op school of in je vrije tijd. 
De onopvallende natuurlijke kleuren veranderen in prachtige heldere kleuren wanneer ze worden gemengd met water. 

Stoepkrijt

Een echte klassieker dit krijt en vol met glitters , stoepkrijt of schoolbordenkrijt voor de kinderen! Zeer geschikt om je straat wat op te vrolijken.

Waskrijt

Deze 12 kegelvormige waskrijtjes zijn ideaal voor kinderen die moeite hebben met het vasthouden van gewone kleurpotloden die vaak makkelijk breken.
Door de handige druppelvorm zijn deze waskrijtjes makkelijk vast te houden. De ergonomische vorm voorkomt verkramping van de hand. Perfect voor pre-schrijfoefeningen!
Je handen blijven altijd schoon, ze zijn breek-bestendig, zuinig en wasbaar.  Ook zijn ze zeer geschikt voor kinderen met een handicap.

 

De Nawaro kleurblokken voldoen aan de gebruikelijke eisen voor een hoge dekking en goede slijtage. Een kwalitatief hoogwaardig product met een buitengewone schilder ervaring.

Voor kinderen, kunstenaars, creatieve mensen.
 

 

 • Bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten (dus zonder petrochemische was)
 • Gifloos
 • In de kleuren geel, oranje, rood, roze, groen, donkergroen, blauw, donkerblauw, bruin en zwart

 

Namaki

 

Een glitterkwast voor echte prinsen en prinsessen! Door de gebruiksvriendelijke kwast zijn de glitters gemakkelijk aan te brengen op huid en op haar waardoor je van top tot teen kunt stralen!
 
 

 

 

Glitters gemaakt van natuurlijke ingrediënten van minerale oorsprong. De glitters kunnen zowel op huid als op haar worden toegepast.
 
 

 

 

Droomt je kind van roze, blauw of groen haar? Met Namaki kleur je de haren in alle kleuren van de regenboog!
Namaki is uitwasbare haarverf, zonder schadelijke ingredienten. Geleverd in een mascara achtige verpakking om heel makkelijk aan te brengen.
 
Zo kun je iedere pluk een andere kleur geven voor een regenboog achtig effect. De kleuren zijn goed zichtbaar op alle haartinten.  
 
 

 

Milieubewust een feestje vieren !!

Deze kleurrijke confetti is een must-have voor elke party. Dankzij het FSC gecertificeerde papier kan je feesten zonder schuldgevoel.
In 50 gr Zakje, uit FSC®-. papier

 

Vier rollen serpentine zijn een must-have voor elke party. Ze hebben vijf afwisselende kleuren: geel, groen, rood, blauw en paars.
Dankzij het FSC gecertificeerde papier kan je feesten zonder schuldgevoel.

 

Raar maar waar: tot voorkort waren er géén ballonnen beschikbaar van bio-latex. FairSquared heeft met de FairZone lijn hier een einde aan gemaakt, en is FSC gekeurde, vegan ballonnen van natuurlijk latex gaan maken. Zo kan je ook milieubewust een feestje vieren.

Een pakje bevat 24 ballonnen met een diameter van 30 cm.

Leerzaam

De duif wil oversteken, maar waar moet hij dan naartoe? En eenmaal daar aangekomen ziet hij dat er een fiets voorbij komt met een hondje voorin. Kende hij haar nou ergens van? Er gebeurt veel in de stad, dat kun je op deze puzzel wel zien!

Duurzaam geproduceerd hout met het FSC keurmerk en bedrukt met op water gebaseerde inkt.

Ga samen met dikke duif op bezoek bij dieren in de stad. Deze dieren laten zich niet altijd meteen zien, dus ga op onderzoek uit en ontdek of er ook dierenvriendjes achter de flapjes verstopt zijn!

Het is tijd voor een medische controle! De Green Toys™ doktersset komt met bijna alle benodigdheden om uitstekende medische zorg te verstrekken, bovendien met een milieuvriendelijke draai. Deze 9-delige is goed voor motorische ontwikkeling en bevordert het fantasievermogen van uw kind. De set bestaat uit: een stethoscoop, reflexhamer, injectienaald, tang, pincet, thermometer en otoscoop, een notitieblok en twee stickervellen.

 

 Geomag is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven, stalen bollen en magnetische bouwstenen waarmee je oneindig veel figuren en driedimensionale constructies maakt. Door de krachtige magneten, unieke klik, hoogwaardige materialen, sterkte constructie en geweldige kleuren wordt bouwen leuk en gemakkelijk! Het geweldige speelgoed stimuleert het ruimtelijke inzicht, het ontwikkelt de bouwknobbel en zet aan tot creativiteit en logisch denken. De maximale kracht van de magneetjes zorgt ervoor dat de meest ingewikkelde constructies mogelijk zijn en met behulp van de panelen kan er extra stabiliteit worden aangebracht. Alle onderdelen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.Leeftijd: 5 - 99 jaar

 

 

Geomag is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven, stalen bollen en magnetische bouwstenen waarmee je oneindig veel figuren en driedimensionale constructies maakt.

Magicube 16-delige magnetische bouwblokkenset is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten (vanaf 1 jaar)

Deze vrij uitgebreide klusset laat kinderen op een veilige manier kennismaken met klussen. De box zelf heeft diverse gaten waar spijkers en bouten in kunnen worden getimmerd en geschroefd.

Wil jij later een echte chef worden? Of trakteer jij je vriendjes en vriendinnetjes graag op lekkers? Met dit leuke kook- en eetsetje van gerecycelde melkpakken komt dat helemaal voor elkaar.

Observeer en registreer het weer met je eigen multifunctionele weerstation.

Bouw je eigen windgenerator en leer van alles over duurzame energie. Zet de molen in elkaar, zet hem in de wind en zie hoe het led-lichtje gaat branden met de door de wind verkregen energie.

 

 


Met deze set leer je zelf papierkralen te maken van oude kranten. Inclusief speciaal gereedschap

Bouwpakketten 

Een mooi bouwpakket van een technisch ontwerp van een fietser. Zodra het zonlicht op de zonnecel valt, gaat de fietser vanzelf trappen. 

Bouw je eigen fiets + fietser met dit bouwpakket, bestaande uit meer dan 50 onderdelen! Dankzij de bijgeleverde houtlijm en de duidelijke instructies is het in elkaar zetten heel eenvoudig (je hebt geen spijkers nodig, enz.). Uiterst precieze, lasergesneden houten onderdelen zorgen ervoor dat het bouwen kinderspel is. Dankzij moderne technieken passen de losse onderdelen perfect in elkaar. En omdat de houtlijm al bijgeleverd is, kan het project meteen van start gaan. Dus knutselen is echt leuk en geeft tegelijkertijd een groot gevoel van prestatie.

Deze miniatuur zonne-watermolen wordt door een hoogwaardige zonnecel aangedreven. Als er voldoende licht op valt, begint het waterrad te draaien. Moderne productietechniek maakt dat de onderdelen zeer nauwkeurig zijn bewerkt, zodanig dat er geen spijkers of lijm nodig zijn om dit bouwpakket in elkaar te zetten.
Het hout kan naar gelang beschilderd worden.

Dit bouwpakket kan je in een handomdraai omtoveren tot een sfeervolle en duurzame kerststal. De losse onderdelen passen makkelijk en netjes in elkaar en zijn ook naar eigen smaak te beschilderen indien gewenst.

Een mooi bouwpakket met een sfeervol effect in de kerk door de glas-in-loodramen. De accu van de kerk wordt door het zonlicht opgeladen en laat de kerk op magische wijze schijnen als de schemering invalt.

 

Deel van de Eco-Engineering en Green Science serie van 4M is dit bouwpakket ideaal voor kinderen die interesse hebben in robotica, Deze zonne-energie robot is compact maar multifunctioneel! In het daglicht trekt hij langs een was lijn, loopt en kan worden omgebouwd tot een koele zonneauto.
Te monteren met een kleine schroevendraaier

Gebruik dit bouwpakket met kinderen van 8 jaar en ouder

 

 

Een bouwpakket, robot en een spaarpot in één! 

M4 creëert speelgoed met oog op (elektro)techniek. Op spelende wijze kunnen kleine knutselaars belangrijke basisbegrippen leren en zelf kleine projecten verwezenlijken. Met de juiste bouwstenen, leren kinderen dat productontwerp en elektronica leuk is! En dat zonder gecompliceerde bouwsels.

 

Bouw zelf deze prachtige spaceshuttle met meer dan 1400 onderdelen in deze bouwdoos. Inclusief gereedschap en een geïllustreerde handleiding.

Omdat je bij een bestelling vanaf 45 euro geen verzendkosten hoeft te betalen is de verzending van deze spaceshuttle gratis

Met deze stoere racebaan worden kinderen op een speelse en ongedwongen manier in aanraking gebracht met alternatieve energiebronnen.

Met deze kit kun je wel 6 verschillende voertuigen bouwen! Werkt met hybride technologie. De micro-accu drijft je gebouwde voertuig aan. Deze micro-accu kun je opladen met zonne-energie, of als de zon niet schijnt met een batterij (AAA). 

Air Car

€ 24,75

Air Car

€ 24,75

De POWERplus Junior Air Car is een speelgoed bouwpakket. Zet met de duidelijke meertalige (incl. Nederlandse) montagehandleiding deze auto in elkaar en ervaar hoe de auto gebruik maakt van luchtdruk voor haar energievoorziening. 

De  BobCat bouwpakket voor kinderen vanaf 8 jaar is een buggy speelgoedauto die loopt op zout water ! Ja, echt waar….. een paar druppels zout water op de brandstofcel en de BobCat gaat rijden !

 

 

ROCCO is de broer van BRONCO en onze nieuwe betonmixer voor kleine kinderen vanaf 1 jaar. Voor de cognitieve en motorische ontwikkeling van het kind biedt Rocco veel mogelijkheden.

 

Wie is er niet groot mee geworden? Deze originele stapelaar bestaat uit acht blokken die variëren in grootte. Laat kinderen deze blokken van klein naar groot stapelen zodat ze zich goed verder ontwikkelen in hand-oog coördinatie, kleurherkenning en het verschil zien in grootte.

Een heerlijk zacht boekje met mooie afbeeldingen én een knispertje in de middelste pagina. Een ideaal boekje om samen met je kleintje de wereld te ontdekken: Hello World! Bekijk de ijsberen op de Noordpool, de tijgers in de jungle en de andere dieren van over de hele wereld.

Door de lus kan je dit boekje gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Een heerlijk zacht boekje met mooie afbeeldingen én een knispertje in de middelste pagina. Een ideaal boekje om samen met je kleintje te lezen en bekijken: Welkom in de Stad, Lief Kleintje! Er is een kleine ooievaar geboren en de stadsdieren laten hun favoriete plekjes aan hem zien. Een leuke manier om ook jouw kleintje de stad te laten ontdekken!

Door de lus kan je dit boekje gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Bijtspeelgoed

Verzacht het pijnlijke tandvlees van je kleintje door hem of haar een bijtring te geven! Het doorkomen van de melktandjes is een vervelend proces, maar door te bijten kan dit proces versneld worden (de tandjes komen wat sneller door), en de tegendruk van het bijten verlicht de pijn enigszins. Deze bijtring van NOOX City Kids heeft een aangenaam en veilig houten oppervlak. Het voordeel van een houten bijtring is dat deze niet snel kapot gaat, en is daardoor ook een duurzame optie!

Tikiri

Sale!

Bijtspeelgoed

€ 20,95 € 17,95
Sale!
Sale!

Bijtspeelgoed

€ 20,95 € 17,95

 Tikiri is een Sri Lankaans merk dat speelgoed maakt dat is gericht op het welzijn van je kind. Deze speelgoed isgemaakt van natuurlijk rubber dat wordt gewonnen uit de Hevea, een boom die natuurlijk voorkomt in Sri Lanka

Hevea

Panda Bijtring

€ 11,50

Panda Bijtring

€ 11,50

De meest veilige bijtring ter wereld! De panda bijtring is gemaakt van 100% natuurrubber. Heerlijk zacht dus lekker voor je baby om op te kauwen. 

   

   

  Tikiri

  Lama Rammelaar

  € 18,75

  Lama Rammelaar

  € 18,75

  Lama Rammeltje, gemaakt van volledig natuurlijk rubber. Het speeltje is speciaal ontwikkeld voor kleine babyhandjes. Bij het schudden maakt het diertje een zacht geluid die je kleintje zal troosten

  Knuffeldoekje met een natuurrubberen lama kop. Het hoofdje is ideaal om aan te bijten en de  textieltextuur stimuleert de zintuiglijke ontwikkeling. Heerlijk rustgevend voor baby's en jonge kinderen.

  Badspeelgoed

  Neem het roer van de GreenToys Submarine voor een avontuurlijke reis onderwater! Dompelen de submarine onder om het terrein onderaan het bad te verkennen.

  • Adviesleeftijd: ouder dan 6 maanden
  • Het allerleukste speelgoed voor in bad!

   

  Breng plezier en leren over getijdepoelen en spelen in de watertafel naar het bad. Deze 7-delige speelset bevat een zeester, sint jacobsschelp, zeeoor, zeeslak, inktvis en kwal, en er zit een leuke mand met zeewierpatroon bij.

   

  Hevea

  Badeend Kawan

  € 18,50

  Badeend Kawan

  € 18,50

  Kawan de badeend is gemaakt van 100% natuurrubber en is geverfd met natuurlijke plant pigmenten. Leuk voor baby's om mee te spelen, om op te sabbelen of om mee in bad te gaan (blijft drijven).

  Tikiri

  Tikiri is een Sri Lankaans merk dat speelgoed maakt dat is gericht op het welzijn van je kind.Dit schattige badspeeltje is fijn en zacht voor kleine handjes. En is leuk voor in bad ,er zit geen gaatje in waardoor schimmels en bacterien geen kans krijgen! 

  Het natuurrubber is waterbestendig.

  In dit pakket zitten 3 leuke badspeeltjes. Alfie jr de badeend, Fred de kikker en Polly de vis. Ze zijn allemaal gemaakt van 100% natuurrubber en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen. Zacht, kneedbaar en makkelijk voor kleine handjes om vast te pakken.