Home » Over mij

Over mij

Hallo, ik ben Lian!


Samen met mijn vriend en onze hond Denzel woon ik in een appartement in Veenendaal. Ik vind het heerlijk om een rondje met Denzel te wandelen in het zonnetje. Ook ga ik graag naar mijn paard Thera om haar even te poetsen en te knuffelen. Ik ben al jaren met paarden bezig en heb ook veel gereden en paardrijles gegeven.

Ik ben erg enthousiast over mijn webshop Beauty by Lian. Het was namelijk al heel lang een wens van mij om een eigen webshop in beauty producten te beginnen. Met behulp van mijn dochter is het nu eindelijk zo ver! Ik vind het erg leuk om mensen kennis te laten maken met superverzorgende beauty- en verzorgingsproducten.

Het wordt steeds duidelijker dat we onze leefwijze moeten aanpassen om goed voor de wereld te kunnen zorgen. Met de veranderingen in de natuur en de vervuiling die de mensheid veroorzaakt, moeten we echt iets veranderen. Daarom bied ik producten aan die goed zijn voor de wereld. Veel van de producten in de webshop zijn plasticvrij en vegan. Ook bestaan de producten uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn dierproefvrij.

Goed zorgen voor een ander wordt ook steeds moeilijker. We zijn allemaal zo druk en ondanks dat we online meer verbonden zijn, voelen we ons toch zo afgezonderd. We moeten anderen waar we om geven, zo nu en dan even laten weten dat we van ze houden. Daarom bied ik ook leuke geschenken aan waar iedereen blij van wordt!

Goed zorgen voor jezelf is misschien nog wel het moeilijkste en ook het belangrijkst. Pas als jij goed in je vel zit, kun je iets bijdrage voor de wereld en een ander. Ik vind het heel belangrijk dat je goed voor je lichaam zorgt. Veel beauty producten die tegenwoordig verkocht worden, kunnen ingredienten  bevatten die niet zo goed zijn voor je lichaam. Maar ik heb er voor gekozen   producten in mijn  webshop  te plaatsen  waar geen  kunstmatige toevoegingen in zitten . Dus beter voor jou en beter voor onze aarde.

Kijk rustig rond op mijn website. Heb je vragen of opmerkingen? Mail gerust of stuur een berichtje! Ik help je graag verder.