Home » Duurzame webshop

Duurzame webshop met plasticvrije alternatieven

Duurzame keuzes maken is niet altijd even makkelijk. In onze duurzame webshop hebben wij alvast een zorgvuldige selectie voor je gemaakt met duurzame producten en plasticvrije alternatieven. Stuk voor stuk essentiële producten waarmee jij een bijdrage levert aan een betere en groenere wereld. Ben je op zoek naar een afvalvrij alternatief voor papieren koffiefilters? Dan zijn herbruikbare katoenen koffiefilters de oplossing. Deze kun je gemakkelijk uitwassen door ze even onder de kraan af te spoelen of zo nu en dan mee te wassen in de wasmachine. Ook vind je in onze duurzame webshop veel producten om voedselverspilling tegen te gaan. Zo worden veel verpakking vaak onvoldoende geleegd terwijl je dat restje nog prima kunt eten. De EcoCube speelt handig in op dit probleem omdat je de inkepingen van een pak op de kubus kunt zetten. Hierdoor kun je de verpakking op een simpele en effectieve manier leeghalen. Op zoek naar andere handige duurzame tools? Ga direct naar de shop!

Milieuvriendelijk schoonmaken en wassen

Ben je op zoek naar producten om milieuvriendelijk schoon te maken? Wij hebben een speciaal kennismakingspakket samengesteld waarmee je een start kunt maken om op een natuurlijke manier schoon te maken. Superleuk om cadeau te geven of om zelf eens uit te problemen. In het pakket zit baking soda, een eco-schuursponsje en een kokosnootkommetje. Lekker poetsen zonder microbeads dus! Naast milieuvriendelijk schoonmaken vind je in onze duurzame webshop ook alles om duurzaam te wassen. Wil je de droogtijd van je was verminderen, besparen op je energierekening en tegelijkertijd je wasgoed een aangename geur meegeven? Dan zijn droogballen de oplossing die je gewoon bij de was in de wasdroger doen. Naast handige milieuvriendelijke huishoudproducten staat onze shop ook vol met leuke items voor je kleine, zoals duurzaam speelgoed en huidverzorgingsproducten voor kinderen. Ga direct naar de webshop om betaalbare natuurlijke producten te shoppen. Bestel je voor een bedrag van 45 euro of meer? Dan wordt je bestelling gratis verzonden!

Duurzame webshop | BeautybyLian

Duurzame webshop met beauty- en verzorgingsproducten

Goed zorgen voor een ander gaat in een wereld waarin we allemaal druk en online zijn moeilijker. Blijf in verbinding met anderen door te laten weten waarom je om hem/haar geeft. Daarom vind je in onze duurzame webshop leuke geschenken waarvan iedereen blij wordt, zowel de aarde, de ander en jijzelf! Naast goed zorgen voor een ander is goed zorgen voor jezelf misschien nog wel het moeilijkste maar tegelijkertijd ook het belangrijkst. Pas als jij goed in je vel zit, kun je iets bijdragen aan de wereld en iets betekenen voor een ander. Zorg dus goed voor je lichaam en gebruik beautyproducten met natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor je lichaam. Alle producten in onze duurzame webshop bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Dat is beter voor jou en beter voor onze aarde. Shop jouw beauty- en verzorgingsproducten direct in onze vegan shop!