Home » Duurzame speelgoed

Duurzaam speelgoed voor kinderen

Naast natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten vind je in onze vegan shop een hele leuke kinderpagina. Wij hebben een breed assortiment met onder andere duurzaam speelgoed en eetgerei voor kinderen. Zo zijn de badspeeltjes uit onze duurzame webshop gemaakt van natuurrubber. Dit is een melkachtig latex-sap afkomstig uit de rubberboom. Na het planten duurt het 7 jaar voordat de boom rijp is voor de rubberproductie. Vervolgens kan de boom voor 30 à 40 jaar sap leveren en tegelijkertijd koolstofdioxide absorberen en zuurstof produceren. Bovendien is natuurrubber biologisch afbreekbaar binnen een periode van 5 jaar. Een plasticzakje daarentegen doet er 500 tot 1000 jaar over! Ander zeer ecologisch verantwoord en duurzaam speelgoed is van het merk Green Toys. Ieder stuk speelgoed is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Dit prachtige speelgoed is op een zo duurzaam mogelijke manier ontwikkeld zodat jouw kind optimaal wordt gestimuleerd te spelen en te ontdekken. Benieuwd naar welk veilig en leerzaam speelgoed er nog meer is voor jouw kind? Ga direct naar de shop!

Crea bea met duurzaam speelgoed

Aan de jonge kunstenaar wordt in onze duurzame webshop zeker niet voorbij gegaan. Zo zijn de magic pennen op water gebaseerd en daardoor niet giftig. Bovendien zijn ze formaldehyde-vrij en bevatten ze ook geen andere schadelijke stoffen. Ook prinsen en prinsessen kunnen aan de slag met glitterpoeder van natuurlijke oorsprong. Door de gebruiksvriendelijke kwast zijn de glitters gemakkelijk aan de brengen op de huid. Zo kan jouw kind van top tot teen stralen! Er is een speciale navulling beschikbaar zodat je het potje kunt blijven hergebruiken. In de categorie duurzaam speelgoed kunnen feestelijke items voor een party natuurlijk ook niet ontbreken. Met kleurrijke confetti van FSC gecertificeerd papier kun je feesten zonder schuldgevoel. Ga direct naar de webshop en verras je kleine met duurzaam speelgoed!

 Duurzaam speelgoed | BeautybyLian

Leerzaam speelgoed voor alle leeftijden

Duurzaam speelgoed is er voor alle leeftijden, van de allerkleinste tot basisschoolkinderen. Voor kinderen vanaf 1 jaar is er de magicube; een 16-delige bouwblokken set. Hiermee kunnen kinderen oefenen met rekenen, kleuren en vormen onderscheiden. Als ze al jong beginnen, zijn ze later als echte professionals in staat de moeilijkste bouwwerken in elkaar te zetten. Wil je jouw kind laten kennismaken met nieuwe en duurzame vormen van energie? Laat je kind ervaren hoe de Junior Air Car gebruik maakt van luchtdruk voor haar energievoorziening. Bekijk ook de Powerpluskit waarmee je wel 6 verschillende voertuigen kunt bouwen die werken op hybride technologie! Bestel je boven een bedrag van 45 euro? Dan wordt je bestelling met duurzaam speelgoed gratis verzonden!